Thursday, February 12, 2009

FYP..dateline : next week

Cepat la siap fyp..cepat la..im going to limerick for surgery rotation, so confirmlah xleh nak antar on monday tu..kene antar on friday..so cmon aina..fokus..sket lagi.sket lagi...Reasons nape nak siap cepat2:-
1. Nak study dengan tenang
2. Nak tdo dengan tenang
3. Nak makan dengan tenang
4. Nak tengok movie/drama series dgn tenang
5. Nak shopping!!pleaseee..i need to buy some stuffs ni nak bawak balik msia..
6. Nak lepak2 dengan hsemates tgk movie ke..rindu lepak same2 mcm winter hols ari tu..
7. Nak lepak dengan classmates gak makan2 kat taste of malaysia ke..hahaha..
8. Nak chat dengan tenang dengan semua org
9. Nak practice amik histories and perform examination kat banyak2 patients without thinking of fyp
10.Nak stop fikir about xlepas final yr sebab fyp.

P/s : Saya ponteng kelas hari ni. Salahkan FYP. Rase guilty jugak sebenarnye sebab dh janji nak kasi tutorial to groupmates sal Acromegaly. Kiteorg divide topic sal endocrine and each of us kene kasi tut to each other. Mcm flash cards la..ngee..and patutnye hari ni dapat banyak tuts-james, moin, wei, josephine. Banyak tapi sebab esok nak jumpe supervisor kan so trpaksa la melupekan hasrat pergi ke kelas..haahahhaha..:P

1 comment:

KhaLifah feDi said...

emmmmmmmmmm.....lalalala..