Friday, November 28, 2008

Jawab tag..rase cam tag sakinah belum jawb gak.hahaha


tag ni from nad..hehehe..gambar atas: masa nad kawen summer hols ari tu...

1.Apakah benda yang paling penting dalam hidup kamu?
-myself.hehe..selfish x?hehe

2. Apakah benda terakhir yang anda beli dengan wang sendiri?
-minyak masak..compulsive disorder..sanggup x g kelas sebab nak beli minyak.hahah..tah pape..hehe

3. Dimanakah tempat impian perkahwinan anda?
-heaven boleh?ehhehe..

4. Berapa lama anda rasa hubungan anda akan berkekalan?
-hubungan dengan sape ye?dengan Allah?sampai bile2...dengan parents?pon sampai bile2..hehehe...dengan family?pon sampai bile2...hehe

5. Adakah anda sedang di lamun cinta?
-eh ape ni cinta2..exam2...study dulu biar lepas final med.hahahahaha...

6. Dimanakah restoran terakhir anda makan malam?
-banna thai kot...

7. Namakan buku terakhir yang anda beli?
-principles of medicine kot from davidson..haha..gile teruk..final med baru nak ade buku proper..

8. Apakah nama penuh anda?
-wnaamwj

9. Anda lebih senang dengan mak atau ayah?
-both...

10. Namakan seseorang yang anda ingin jumpa untuk pertama kalinya dalam hidup anda?
-justin hurtley boleh?hensem siot mamat ni.hahaha

11. Christina atau Britney?
-due2 tanak..

12. Adakah anda mencuci pakaian anda sendiri?
-mesti r...tapi if ade maid tolong basuhkan mmg best gile r..tolong masakkan lagii la super duper best.hehehe

13. Tempat yang paling seronok anda mahu pegi?
-disneyland L.A...hahaha...

14. Pelukan atau ciuman?
-atau

15. Butirkan 4 perkara tentang orang yang tag anda
-dh kawen dah..eheehe..so not available..
-suke bakinggg and saya banyak belaja masak dari die..
-baru lepas celebrate bday die ari tu..
-tengah buat obs kat cumh skang.hehehe

16. 4 perkara yang amat saya gilai
-internet
-tengok movie
-chocolates
-tdo

17. 4 perkataan yang sering di ucapkan
- bapak ah
- diam ah
- seriously??
- ngantoknyeee

18. 4 buah buku yang paling terbaru di baca
- paeds sunflower
-oxford medical handbook
-paeds clinical xm made easy
-paeds handbook

19. 4 lagu yang boleh saya dengar berulang kali
- somebody's me
- u raise me up
- wait for u
- longer

20. 4 perkara saya pelajari tahun lalu
-manusia senang berubah, esp lelaki
-jangan sayang org len sangat..
-fokus study
-x semua yang kite plan akan jadi kenyataan...huhu

21. 4 Mangsa tag seterusnya
-sakiinah (hahaha minah ni je rajin jawab tag)
-munirah
-bd fabregas
-princess tania
-along di
-sape2 la yang rajin nak jawab.hehehe

5 comments:

Wahidah said...

i dh jwb tag ni...huhuhu

Sweet Thinker said...

hsem siot gua...

Witty Angel said...

wahidah : hehehe....ala jawab je lagi skali.ngee

st : erk..xde kaitan kot

sakiinah (",) said...

ciss...apa tmbh kurungan kat tepi tue?? hampess..

anyway..tmbh lg satu pkataan yg selalu sebut: Cepatlah! cepatlah! hahahaha

bd fabregas said...

adoyai..
cuti2 ni pn nk kena jawab tag gak..
xpelah, aku jwb je la..