Friday, November 28, 2008

tong sampah

Saya xtau nape org malaysia sangat desperate tapi tau tak tong sampahh kat rumah saye pon diorg nak curik!!!!hahaha..ni rumah kat malaysia..and now parents i dah start worried dah...mule2 tong sampah..takut after ths mende lain..so pagi tadi my sis cakap my dad dah pasang cctv..huhu...tapi macam tong sampah??cmmon la people!!!tong sampah?????wth?

6 comments:

Wahidah said...

aiya...tk kn la tong smpah pun nk amik...mcm la berharga sgt....aduhai..lawak la pulak..:P

Sweet Thinker said...

ala... kan i curik anak dara... kecoh plak... nasib ah tong sampah. smpi beli cctv. nnti kena nk curik ank dara kena pki smart2. siap bj melayu bersamping!

Witty Angel said...

wahidah : tula.padahal pagar kunci je..huhu

st : sebab takut mende lain pulak kan..so precaution laaa....dh ramai org warn cakap area tu bahaya esp thurs...

mavis2020 said...

sebab thurs ada pasar malam area tu ek?
hehe... mesti tong sampah mahal ni
dahla ada anak dara cun2 dalam umah tu ;)

aiseh.. xdapat ngendap dah sebab da pasang cctv
tq inform, HAHAHAHA

Witty Angel said...

aha la..sebab ade pasar malam on thurs night..hehee...kan ramai gak org dtg pasar malam kat situ..hehe..so bahaya sket la..kene sound ngan neighbours suruh b careful ari tu..cuz time tu i masuk rumah without tutup pintu kete..hehehe..die cakap bahaya..hehe
haaa..kantoiii ngendapapp..hehehe..reporttt umi..hhee..ngendap suraya ye?hehe

mavis2020 said...

hehehe.. xkan ngendap umi lak =P

p/s rekaan semata2 =D