Monday, March 16, 2009

Nak balk malaysia



Atas riba aju lagi.muahaha...Dulu pon penah dok atas riba..but actually this time takdela dok atas riba pon..heheeh...nampak aje.hhehe..
Nak balik malaysia plss..
=(



8 comments:

nisa said...

hai aina, i am your silent reader..suka baca your blog telling about a life as a medic student. gud luck to u. u are almost there to be a doctor.

p/s: dulu, i ingat doctors ni nerd.tp tak rupanya. :)

khaLifah feDi [ THE PEIN ] said...

emm bile nk lik ni ti buleyh arr tunggu qm ni airport ok hehhee

a.b geldofg said...

hehehe comel...mai aku riba pulak

Witty Angel said...

Nisa : ehhe thanks..aha..kiteorg x nerd.hehe..owh de je la yg nerd tapi.hehe..
KF : okie
ab : erk?hahaha

crack-cracker said...

yehhh!!!! balik malaysia..negara tercinta..bagus!!

doktortobetaklamalagi said...

kamilah sekumpulan bakal2 doktor yg paling tak nerd skali okkkk.... kalau tgk n tak kenal mmg tak sangka laaaa depa2 ni nak jadi doktor tak lama lagiii..muhahahahaha

Witty Angel said...

crack cracker : hehe tula..negara tercinta..balik sebelum recession lg teruk.hahaha

doktortobetaklamalagi : hahaha..sapekah kamu?hehehe..tapi aha betol la..sape2 xtau kami budak medic mmg x budget la..in fact duluuuu ade org ingat saya hanya cashierrrrr di monaliamastura..customer tu mmg look down on me lah..cesssss..hahahaa..xpe2..customer..
duit tu duit.hahaha

sakiinah lagi ;P said...

sekilas mcm adek badek plak hehe apa ini riba meriba..uish..
;P

nisa: doctors x nerd cuma 'witty' ja ;P