Tuesday, March 17, 2009

Happy birthday amilah hani


Ini Amilah Hani. Beliau merupakan housemate saya sejak saya 3rd yr lagi di Farranlea. Saya sayang beliau. Beliau, aju, nad, husna, raudhah, asma, 75, saya anggap seperti keluarga saya di sini. Amilah merupakan seorang housemate yang best. Masakan best beliau adalah tuna pie dan asam pedas. Saya sangat suka asam pedas beliau dan tuna pie beliau. Tuna pie yang paling saya suka adalah tuna pie yang beliau buatkan utk kami satu rumah sewaktu kami 3rd yr..First time die buat and that was the best tuna pie ever!!hahaha. Amilah juga merupakan teman elektif saya pada musim panas yang lalu. Saya dan beliau telah membuat elektif di Hospital Raja Perempuan Zainab (II). Beliau telah menjadi teman setia saya utk ponteng elektif dan pergi makan bersama2 mus atau afnan atau ibu saya atau sape2 sahaja. Beliau juga merupakan rakan elektif yang seronok kerna beliau tidak kisah bermain bowling dengan baju kurung bersama2 saya sewaktu kami ponteng elektif. Yes, saya main bowling dengan baju kurung. Juga beliau tidak kisah ponteng elektif bersama2 saya untuk balik ke rumah saya bermain Wii.Sekian. hahaha. Amilah juga merupakan seorang yang rajin kalau dibandingkan dengan saya sewaktu elektif. Hehe. Amilah merupakan seorang yang sangat comel. Beliau merupakan seorang yang blur tapi blur itulah yang menyerlahkan kecomelan beliau. hahaa. Amilah juga merupakan seorang yang sangat la penting di malam peperiksaan kerana beliau tidak tidur di malam exam lantas membolehkan beliau mengejut saya dan aju di awal pagi di waktu musim peperiksaan. Amilah Hani Che Hashim dikurniakan Allah dengan suara yang sangat merdu seperti suara ibu sinderela dalam cite sinderela. Amilah juga merupakan teman pendengar yang sangat bagus selain Nur Juliana kerana beliau tidak kisah mendengar bebelan dan apa2 sahaja yang saya perkatakan setiap pagi sewaktu berjalan ke hospital. Amilah juga merupakan teman shopping saya sewaktu boxing day ari tu..dan beliau sangat sabar melayan karenah saya yang tah hape2 di kedai LS itu.hahaha.owh amilah juge merupakan geng saya selain iera di rumah 81.Kami-Milah, Aina n Iera merupakan hsemate yang sentiasa dibuli.hahahaha..okeh dh penat..nanti la sambung kalau nak sambung..hehe..ape2 pon Happy Birthday Amilah Hani. Kamu sudah tua seperti Shahid..maka silalah khawin. Saya taknak langkah bendul.Hahahaha..:p..Sori semalam saya sangat blur dan mamai apabila ingin mengcelebratekan birthday kamu. hehe.kek tu dah siap before ko naik atas lagi tapi sebab panas lagi kan so kiteorg decide buat kul 12..tapi sebab kekenyangan aku tertdo.muahaha..:p..sori beb..hahaha..tapi lawak gak la ko xdapat teka when kiteorg bising2 kat luar bilik ko. Punye la aku blur when iera cakap aku nak g toilet dulu.ahhaha..mamai beb.happy birthday!u know i love u kan and i know u love me too.

3 comments:

eilawaniey said...

happy birthday kepada amilah hani juga...kem slm ye kat dia, cik aina..

khaLifah feDi [ THE PEIN ] said...

happy besday jugak...4 u frenz aina..

sakiinah jugak ;P said...

kak milah memang comel hoho teman ponteng..xleyh blah!

*word verification hari ini: siots

hahaahahahaahahha pandai pulak blogger ckp melayu ;P