Saturday, March 7, 2009

cork

Im back in cork..ehehe..
tapi sebab limerick skang dh ade internet..
So xder perasaan sangat dah..
hahahahaha..
went to see azra and her baby tadi tapi azraa hypotensive and xlarat sume..
so xcakap banyak sangat ngan die..
tapi baby die besar gakla..4.4kg kot!!!
tapi cam x caye je kan my classmate since banting dh ade anak..eh classmateS.sebab husband die pon classmate saye juge..hahaha..
dah muda rupenye saye ni.hahahhahaha
Ye2..saye masih 18..masih muda remaja.
Farid je suke cakap saya tua..hahaa..
Die jeles dgn kemudaan saya.hahahaha..:P..
=)

Owh anyway my brother still kat dlm hospital..Takde temperature sangat dh cume die xlarat jer and xder appetite lagi..tapi dh ok sket dah..tadi aroya aloya yang jaga die..tadi spoke to aroya aloya kan die cite sal rumah kene masuk ari tu..banyak juge rupenye ilang...huhu..barang aroya la banyak ilang..kesian die..aroya and alojah punyer barang ilang...hehe..and sampai skang die cakap die trauma nak tdo sorang2..ALASAN!hahaha..:p..tapi pasni ok la kot sebab mad cuti for a month kan so ade orang lelaki kat rumah teman die study sume..hehe..tadi die dok hospital jaga and teman abang kesayangan die..ngeee..Aroya aloya betol la budak tu..hahaha...


1 comment:

darling hidayati said...

hahaha..mcm2 nickname kat adik2 dier :)