Wednesday, March 11, 2009

Budak kelantan

Baru pas tgk cite Budak Kelantan. Satu lagi movie sampah.hahahaa...Macam xnampak significant die and relevan and serius xnampak moral of the story ke ape?And nampak betapa bodohnye seorang manusia tu..ahhaa..serius cite sampah..tatau nape die buat cite ni.hahaha..rugi masa je tengok..well xtengok pon..pasang sound je sebab mmg cerita paling bosan saye penah tgk tahun ni..ni march kan and i watched rasenye lebih 10 movies dh kot tahun ni..and mmg sampah.ahahah. saye xfaham kenape la orang malaysia nak kene buat movie yang dah la tak menghiburkan pastu takde moral of story lak. Pastu mamat danny tu lak watak tu kan cam bodoh nak kasi awek die kat member die yang die mmg tahu jahat.. Ade lagi ke manusia buta camtu?Ok dari mengulas movie itu baek saya study for urology clinic esok..ahha.Mari study..Owh entry ni auto-published.hahahaha..published utk pagi esok lah.hahaha.:P

P/s : Owh im not saying that i am good and saye takde la emo sebab saye rase die menunjukkan perangai tah pape org kelantan..CUme saya rase movie camni habiskan duit je..kalau die nak tunjuk lifestyle pon kan ape kate kaji betol2 dulu and fikir logik la sket kot..huhu...ni x logik langsung!hahaha..ok tutup mulut...:D.study mari

3 comments:

Anonymous said...

lah..kamu dah tgk cite bdk k'tan..2
kite pon kat m'sia pon tak tgk lagi....blh pulak layan cite yg kene ban ngan cite yg paling worst dlm industri muvi tanah air...2 lah ambik lagi mamat danny blakon..ape lah best sgt sb..die jambu ngan pandai speakin kelate...ok lah lu sudah studi ke blom

''''dELinDa said...

btol! crita tu lg smpah dr smpah. ntah pape. ;P

Sweet Thinker said...

btol tue. walau citer nie sampah... benda sampah nie la yg kamo jumpa bila berdepan ngan budak kelate.

maaf la budak kelate. den pun kelate. den pun hidup dengan manusia dua alam.

satu korporat satu keparat. dan hasilnya adalah... gwe rebel! kekkekeke!