Wednesday, February 18, 2009

ngamuk

Hahha..did sumthing stupid today..hahaha..uncontrolled!
dah mmg bad day sket kat SI tadi pastu balik2 rumah tengok ade org offkan laptop..
journals sume xsave..
LUPE yang mende tu ade kat HISTORY..
boleh je recover balik..
hahhhaha..
tapi sebab satu malam cari mende tu n tetibe ilang..
sooooooooooooo......
hahaha terusssss ngamuk la ape lagi..
hahahahaa...
itulah dinamakan apabila anda stress anda tidak dapat berfikir dgn waras..
threshold marah sangat rendah yang even org cakap sket je pon dh nak marah..
tadi pon dh nak marah kt connor dh pon.hahahaaha..:P
siap cakap kt connor "i wont talk to u anymore".hahahahaha..
owh nyway i got the accomodation already..
im going to stay kat rumah makcik yang ade OCD-obsessive compulsive disorder..hahhaha...
and umah tu takde internet..
kesimpulannye?
~pengsan~
hahahaha


2 comments:

ab geldofg said...

cobaan..........

Wahidah said...

tk de tenet??? wuargh...tensionnnnnnnnnnn