Wednesday, February 11, 2009

Huhu

"Baik na balik, dok kat sana lama lamabuat apa, asma dah pregnant. Nanti lama lama kat sana tak dan nak kejar trip......hahaahaha .No just jokes. Baik kita berbakti ditanah sendiridaripada bg bakti pd kafir, lagipun na dah sampai seru dah cukup semua syarat untuk kahwin...baik cepat.", Che Noreen (hahaha..ini epi la punye pasal!!)

"jd dye kna cpt balex..tolom ore plop...ore pom nux concentrate ngan stadie gop...nux gowp dpt 4.oo pelex tu..huhew", Ijah.. ( im sorry my dear sis..dah lame dh abaikan tanggungjawab as anak sulung..huhu...am really sorry..huhu...terasa sangat selfish...=(()

"Hehehe... anak sepupu... ni mak sepupu nak ckp.. blajaq baik2 norrr... Hang jgn nak stay kat sana lama... Sian Ummi hang. Ratu air mata tuh...ekekeke", Kak Long. (ngeee..betol2)

"gaji tinggi, tax tinggi n where ur tax money go? irish la kan..free education for irish..balik support anak msia la meh..hehe..and gaji doc msia tak teruk sgt la..its more than enuff", Lindat. (hehe..baekkkkkk)



2 comments:

darling hidayati said...

ni from sms ke pe ni?

Sweet Thinker said...

balik la na, gerombolan ST xsabar nk merisik da nie. hehe. barang hantaran da ade. satu keping hdd 1TB seagate barracuda. yueaaahaaa!