Sunday, February 1, 2009

hahaha

Muahaha..As expected!!Ade gak people left comments kutuk i..hahaha...Dulu pon when i put one of these pictures kt my entry ade org kutuk gak..yang tu die taruk comment kat shoutbox and i xleh nak delete..hehe..yang ni naseb baek comments required moderation kan so sempat la delete..ape daaa people...get ur fact right dulu okes b4 kutuk saye k?hehe..mmg la gambar tu boleh mendatangkan fitnah but ngan adik sendiri kan?xkan laaa haram pegang tangan adik sendiri..haishhhh...xkan la xnampak Wan Jeffery kat belakang name die tu..haishh...We got the same blood and genes running in our body and we even got the same surname lagi kat belakang...takkan la tu x make any sense to u..haish..people2...no wonder la ade mualaf sampai nak bunuh diri sebab pressure org kutuk die sume...org melayu eh?
P/s : Owh just woke up from the sleep sebab nak isyak.hahaha..suke tau tdo awal2 tak isyak dulu.haha..okies every1 nak tton...gudnite!sweet dreams!!

7 comments:

Leeya said...

ainaa,lawa ah signature tuh..nk wt gk ley??

KhaLifah feDi said...

emmm...

biarkan dye jeles sama kamu witty...

lalala...

aku tak jeles cume..."SERONOK" (dgn mimik muke yg ketat..)kui2..:p

ab geldofg said...

tkpa jgn dewata yg kutuk

Anonymous said...

hmm..

nape ade pernyataan.. "org melayu eh?"

confuse..hoho

Munirah Abd said...

mmmm..napa erk mereka begitu???
haihh belum aku tayang pic ngan adik jantan ku yg seorang tu..
agaknya lagi lah menimbulkan fitnah kan..hahahhaha..

13may said...

hehhe hehhe hehhe

tak terkomen saya :D

''''dELinDa said...

alamak. byk nye dosa i. tetiap ari pgang adik neh. hahaha. sape la tuh.

*neway, mmg org mlayu ramai cm2 kot. xkaji btol2, tau nk ngutuk org jer.