Thursday, December 4, 2008

cork

Alhamdulillah..
syukur sangat2 sebab dapat CUH jugak for the next 3 weeks..
Ade org jeles x?
Any final med?hehehe
jeles x?
xyah bangun pagi amik bas pergi Mercy..
or xyah bangun pagi jalan 40mins pergi Bons..
aaaa..
bestttt..
and eventho i volunteered myself utk tukar pergi under Dr.F tapi xdapat pon still ok sebab Dr.N ae reg n sho yang sangat best..
Reg tu ramai org suke die..
sebab die baek n hensem..
lalala..
tapi for me die xhensem mane pon tapi mmg baek n suke mengajar..
yeayy!!!hehehe..
Owhhh drama is still happening back home...
hahahaha

10 comments:

Hann said...

x best kan dpt Mercy, kena bangun awal, tggu bas lagi sume, tp 40mins to Bons? tu berjalan ke berlenggang? haha ;p

Saadah said...

aah...jalan ke Bons dr rumah saya hanya 26-28minits je kak~~haha..berlenggang2 + mamai2, maybe laa takes 40minit. Sebab org jalan straight, die jalan bengkang bengkok...haha

Witty Angel said...

ehhhhh asal i rs i jalan 40mins..hehehe..

Witty Angel said...

ala tapi hann u mmg laaa 15mins...rumahhh dekat jee kott...i kat wilton..tapi saadh 30mins je??hmm musykil gak tu..hehe...

Yopit said...

haha..mmg aina jln lenggang.tiap2 hari aku jln pegi balik ke bons 30mins je...rmh aku lg jauh.hehe.pengamalan gaya hidup sihat b4 gi CUH blk yg cume 5min walking...waaa...aku dpt ngan Dr. ko..dhla partner ngan Bryan..aku dgr dr tu suke stud laki...abesla...

Witty Angel said...

oi aku jalan cepat la..tp aku lalu jalan sekolah tu..pastu sekolah tu naik bukit..tu yg slow.ahahaha...alasannn..hahahaha...
lagipon heels lagi..ahahahha..:P
eh tapi aku rs aku jalan cepat gak..aku jalan lambat ke eh?hahaha..confuse kejap.hahha..:P..

owh anyway dr aku suke buli aku tapi minggu ni die puji lak..ari ni banya gak dapat senyuman manis n compliments from him..hhee...xpe..bryan kan kdg2 blur.hahahahaha

Wahidah said...

sukenya dei dpt CUH eik...after this posting aper pulak aina??

NedDy said...

ermm u r so cute fren.

kakja said...

aina buat peads ker sekarangkat cuh. kalu peads bwh dr fahisham ler. balik kelate contact la kakja nanti k. 019-7553778

Witty Angel said...

hi kak ja...alamak segan la pulak kak ja bace blog saye..ngee..aha ari tu dh penah dapat tutorial from dr fahisham..hehe..nanti kak ja jangan lupe g kedai ayah saye beli brg computer..hehe..promote2..hehe