Tuesday, November 25, 2008

ngeeee

Ngeee..
Wahai kawan-kawan..
Sila lah jangan menipu..
nanti jadi betol..
seperti saye..hehehe..
saye kan ade intention nak tipu kann..
sekaliiii ari ni sakit perut betol...
6/10 pain in right iliac fossa...kebetulan masa pergi tu mmg sakit gile kan sebab jalan same..
so mmg 1st person la dapat jumpe nurse n dr kat student health tadi..
mmg dr siap turun lagi tgk sebab cam teruk..
and receptionist yang selalunye xlayan student pon siap tolong pegangkan lagi..
hahahaha..:P..
and bukan setakat dapat MC..
dapat referall letter to A&E siap..
diorg takut appendicitis...
hehehe..
but i had this kind of symptoms dulu when i was 15..suspected appendicitis as well..
tapi sebab tu kat kbmc, private hospital my uncle cakap maybe diorg nak duit je so die suruh pergi kat kawan die kat usm..
pergi kat usm diorg buat examination cakap appendicitis gak..
but then pain makin ok kan so die tunggu dulu tapi kene fasting ugak...
pastu esok tu check cam pain dh ok sket so xjadi operate..
Then dr check die cakap maybe gastritis exacerbated by dysmenorrhoea..
huhu...
so skang ni saya rase maybe same gak..cume tambah diarrhoea sebab telebih makan kot..hehhe..
:D
so papepon jangan menipu..xbaek..
haaha..
sampai xberani nak pergi conference kat county hall tu sebab takut kantoi..ngeeee..
tapi still have pain tu juge..

P/s : ez...thanks..ngeeee

4 comments:

Sweet Thinker said...

pehhh. kena puji ngan ez kat shoutbox rupanye!

Wahidah said...

get well soon..tu la lenkali jgn plan nk wat2 sakit..isk2...

Wahidah said...

hurm...dh baik kan..pain scale brp hr ni :p

Witty Angel said...

ST : u ek ez tu?

wahidah : ari ni 7/10.huhu..xpegi lagi la hspital nampaknye..