Thursday, September 6, 2012

Marissa so-called first word!

Marissa first word "ha-teh"..
Maybe sebab die selalu dgr kiteorg dok cakap "te-teh" masa nak suruh die jalan..
Actually rsnye smlm lagi die nk try cakap tapi xle..smlm nampak muke die geram kat something then her vvoice cam pelik sikit.siap i told my husband suruh bawak pg jumpe paediatrician sebab takut ade something stuck in her throat je ape..tp if anything stuck in er throat or vocal cord confirm lah dir xleh nak main3 comfortably..hehe..anyway alhamdulillah die bole cakap dh ha-teh ari ni..hehe..usually org cakap first word mama or dada tapi my gorgeous marissa ha-teh..anything dear..mommy and daddy love u so much my precious darling..
Hari ni mommy n daddy amik family photo..the three of us..icha mula2 ok good mood tapi sebab lame sgt n mmg rutin die lepas mandi n susu tdo so after lame tunggu tu die dh badmood..masa my cousin sampai utk amik gambar tu dh ek ek...so x bnyk gmbr bole amik..maybe next time kot..
Before that we went to kbmall and terbeli eyebrow styler kat dior..ingtkan nak beli jugak yg new collection eye shadows tapi my husband ckp nanti membazir sebab i bukan pakai sgt pon- which is true..hehe...g keje bukannye sempat nak melawa pon..pergi keje kalau rajin once in a blue moon pakai blusher n lipstick..kalau x mmg xpakai pape lah.eye liner mmg x penah pandai pakai..my sister yg selalu pakaikan for me..


1 comment:

Munirah Abd said...

Marissa comelllllllllllllllll...

if visit ipoh roger roger aunty Mun ok!! :D