Sunday, May 27, 2012

d75 : MAM anti colic bottle

School holiday dh start and masyaAllah kota bharu sangat sangat sangat jemmmm ok!!!!stress gile nak keluar!dari my hse to kbmall usually 10minutes boleh sampai but last night almost half an hr!and mcdonald drive through?toksah cakap lah.mmg jem gile wakaf che yeh..isk isk...
school holiday jugak adalah masa utk menggemukkan...wedding invitation superb punye banyak..tapi yang jauh2 tu takleh nak pergi...yg dekat2 insyaAllah..tadi pergi sheriman's wedding kt grand riverview hotel..ramai vvip betol..dah la kiteorg sampai lambat..hahaa..:p.sampai2 org tengah makan dh..muehehehe...marissa tinggal kat tok umi and chesue die..owhh u know what?i x sempat nak update pasal marissa...
marissa kan aritu refuse bottle..tried few brands and yet still refused..i asked around and a friend of mne cakap baby die camtu jugak dulu..last2 boleh ngan mam bottle..so we went to Manjaku and bought MAM's bottle..the price is quite expensive over there..rm33.80 while u can get them only rm25 from MAM's official website..malam tu balik terus try and alhamdulillah die mmg boleh minum bottle tu..tengah nangis pon boleh minum susu gune that bottle...so tomme tippee terpaksa taruk tepi and botol2 lain pon tolak tepi...pasni nak beli few lagi bottle..alhamdulillah..
anyway berjaya la tinggalkan marissa dengan tok ummi die..ive trained one of my mom;s bibik jaga marissa and setakat tidokan marissa die berjaya lah...utk kasi die feeding xpecaye lagi..huk huk..
owh berbalik kepada wedding tadi..masa acara potong kek tu tetiba teringat sangat my sweet memory masa kawen ari tu..teringat how happy we were masa jalan along the aisle to d pelamin.. rase nak pause je that moment kan?hehe..rindunyeee..ehehe..:P.


Hari ni daddy marissa cuti sebab nak pergi wedding sheriman..-ppasni nak pergi rumah my auntie sebab ade birthday party..then malam lak nak g jumpe siti-my husband's grandmother...marissa tak jumpe lagi nenek die yangt ni sebab nenek die yang ni stay kat kl..long journey today my dear..jangan nangis ok..hehe..love u marissa sayang!

1 comment:

shaz said...

ur doter name same wif my eldest doter.. tp story u same wif my youger doter medina.. sblm ni dia guna MAM for 10months ttiba jer refuse. ramai suggest tommie tippie tp smlm g manjaku jual twin lak..xmo la bazir..huhuhuhu