Saturday, August 22, 2009

=)

miraculously, i love my job!!hahaha..
after almost 3weeks of h.o life, im started to fall in love with my job!!
hahaha...
there is always a warm feeling inside when ur patient told u "terima kasih doktor"..
kepenatan semua tu ilang kejap je when dgr mende tu..
rase puas...
the feeling is undescribable.
hahaha..
owh but of course la kan minus celebrating ur birthday in the labour room and minus celebrating 1st ramadhan in d labour room kan?
i was oncalled on my bday and it wasnt fun at all..
Naseb baek ade those yg still baek hati belikan i kek and celebrate my bday together2 kan..
eventho kiteorg xberani nak pasang lilin takut labour room terbakar tapi i still made a wish..
pastu the next day tu lak my family buat suprise bday party yang i never tot they will kan..sangat sayang family saye!!
nyways to everyone, Selamat Menyambut Ramadhan Al Mubarak. Those in cork, i raya kat Malaysia this yr!!hahaha..owh eventho the chances of raya kat umah hanyalah 0.01 and the chances of raya kat labour room is 89.9% tapi xpe..still puas..hahaha..
so juniors,
balik la malaysia..hahaha..mmg penat..rase x worth it but lame2 u will enjoy it..
u banyak buat hands on..and lagi best tolong bangsa kite kan dari bangsa org len kan?mule2 tu mmg srius rase nyesal gile mcm rase bodoh gile balik msia but u will get over it soon..okie..selamat berbuka!!
owh n thanks for those who sent me warm wishes on my bday..and thanks juge for the flowers!!!



8 comments:

Munirah Abd said...

aaaaa makcik happy birthday la..

kelupaan!! tp mmg xigt pun..muahhaha..

anyway selamat berpuasa ye..

xkesah lah raya kat labour room pun kan..at least labour room itu terletak di malaysia!! :D

khaLifah feDi said...

emm slmt berpose cik aina..

psst lame x ke blog saya..

Wahidah said...

happy bufday aina,,,,,

c i tell u...lama2 mesti leh overcome....:)

y.a.r.n.i.e.i.r.i.s said...

hepy belated bday aina!

marilah kita sama2 suka keje kita. hehe =)

fizal said...

tersenyum lebar nampak nye =)

13may said...

selamat bekerja tuan doktor dan selamat berpuasa :)

Ir in d house said...

Happy Birthday Dr. Aina

Cerah Jeff said...

dr.aina,ur math failed