Saturday, July 25, 2009

keciknye dunia

Awww keciknyee dunia..
Hari ini dipendekkan cerita, my ex classmate sejak zaman 1 mawar kat SRK Zainab (2) yang mmg x terpisah sampai ke MRSM YT Besut telah di matchmadekan dengan cousin saya and of course la saya sokong..hehe.:D
Hari itu dipendekkan cerita, saya tanye la ex classmate saye masa saye 6 Hijau zaman SRK Zainab (2) tentang seseorang. Then saya tanye mr bug kan name penuh pompuan tu..sekali pompuan tu rupenye2 hsemates. ish ish ish..

Hmm esok induction!!tatutnyeeee nak start kejeeee dhhh..huwaaaa..rase tatau ape2 ni..
sob sob sob..mane dapat pon xtau.hahaha..



1 comment:

cik S said...

adakah ini bermakna anda juga akan dimatchmadekan? wink wink..payah2 suruh diaorg cari je :P