Saturday, March 14, 2009

haha

Am so tired+nauseated. Hasil naik bas 2 jam..plus tunggu bus sejam kat bus stop number 10 dalam hujan. Plus makan burger b4 naik bas..elok la kan?hahaha
Saya tak suke naik bas!!!
hahahaha
Kan best ade kete..xpon ade superpower..hahahaha..:P
(ni kene balik msia ni.hahaha)
Nyway congrats to my dear cousins for their excellent results..=)
Congrats to Anis Alyani, Alya Farhana, Siti Khadijah, Mohd Hazwan & Syed Faris.
Congrats cuzziess..
Oh bace paper yang utk esok tu kan..utusan kan...rase sangat teharu dengan Nik Nur Madihah tu..ha tuya!!bukan taukela..org biase je..Mmg bangga parents die and mmg kagum lah dengan die..huhu..Semoga beliau akan terus berjaya dan semangat beliau dapat menyuntik lagi semangat org lain utk study dengan lebih rajin lagi..
Rase diri sendiri sangat teruk..huhu...Saya rumah takde internet 5 hari pon dh bising..huhu..dah mengeluh stress stress dah..huhu...cube belaja bersyukur sket wan nor aina?boleh?
bersyukur la aina..belajar bersyukur!!!
Alhamdulillah~
And joker sapekah anda?kenapekah menggunakan nama Joker?Siapakah kamu?kenapa anda tidak berani utk merevealkan atau menggunakan nama betol anda?adekah anda sebenarnye bukan kawan saya.cume hanya kawan kepada kawan. Tapi kalau panggil ibu saya umi, maknenye u r quite close with me la kan or with my other siblings..tapi sorila ye encik/cik joker..anda tersilap..bukan itu calon pilihan hati saya. Calon hati pilihan saya is someone else..kalau anda ada facebook saya mungkin anda tahu.haha..hmm atau, mungkinkah anda seseorang yang telah membuatkan umi saya rimas lantas umi saya hanya menjawab ape2 saja..hhaha...
Teringat satu ketika ni, ade customer datang kedai nak try masuk line kan..then my mum cepat2 cakap saya dh engaged..hahahaha..ngan sape pon tatau..tapi better that way pon..i prefer that way..=) daripada dok serabut kan..muahahah..:P
Anyways i want to improve my malays and my english..in case saya balik malaysia kan..so kene la bahasa melayu fluent..ni tak..bahasa melayu vocab limited and english pon same..hahaha..english dok sini 5tahun pon x fluent. melayu pon x fluent. cina lagi xfluent. india x reti langsung. gaelic tak tau langsung. france mmg selamat la di dalam tanah. japanese tahu i love u-aisheteru. same goes to korean.ok udah aina.udah..jangan merepek lagi..hahaha..nak tdo awal malam ni..esok full dah..
Lectures from 9am-1pm camtu and ade meeting with ambassador and sponsor kul 2..hahaha...


4 comments:

Wahidah said...

bgsnya umi aina..siap ckp aina dh engaged sbb nak elakkan org masuk line eik..hehehe...ala aina dh kira fluent la malay tu..janji phm sudah..:P

Witty Angel said...

hahahah sebab die tau kalau die xcakap camtu and I srabut malas nak layan, i memmbebel kat die..ahhaahha

Wahidah said...

membebel kat die blk..no wonder la..huhuhu

adaliciOus said...

joker pnh minat u kot, sis. ehem!