Thursday, March 19, 2009

=)

Woke up at 5++ today!!!n dalam kete to Limerick ngantok gile xle tdo sebab jadi co-driver..ngantok!!last2 main2 ngan ipod si O pilih lagu..sampai limerick around 8++ then trus buat coffee kat umah kak yana then pergi hospital. And guess what?
MR F wasnt there!
Ade ivor jer!!hahaha..
rs nyesal je dtg limerick..
but C cakap
"Its not a sign. U already here!!!"
hahahaha..damn.hahaha
masa tu i was telling him that tertinggal bus tu a sign suruh jgn dtg limerick.hahaha
tapi it wasnt really bad..
ivor best..hehe..die mengajar..hehehe..and managed to take histories and presented to him..hehe..
and pakcik tu cool n baek gile.
cume i xsuke when kene check femoralpulse..
and the other patient was a 7yr old boy yang comel gilee kot..
malu2..hahhahaha..:P..
mestila malu..kate urology.hahaha..:P
OMG!esok ngan Mr.D..
Selamat menebalkan muke Aina Mardiyah.=)


1 comment:

Hann said...

aiseyh, u actually woke up early and managed to go to limerick ke, i was telling myself last night "ni sure tak bgn nye esok then tau2 ade org kena gastritis tetiba", haha