Friday, March 13, 2009

Balik

Spoke to my mum for 40minutes tonite!!hahaha...
kene basuh
hehe..restu ibu penting kan?
utk keberkatan kan?
so rasenye mmg kene balik malaysia..
=)
But i will still apply for a place in Ireland.
Apologies to my fellow final med yang xkasi saya apply sangat..ahahaha..
Kene apply..
just in case kan?

Owh boleh tak saya meminta jasa baek bloggers sekalian utk mendoakan kawan baik adik saya semoga beliau cepat sembuh..Bestfriend ijah, AGY, alamak xingat name betol die, sekarang kat hospital Kuantan sebab road traffic accident.. Sekarang tengah koma kat hospital tu..Semoga Agy cepat sedar and sembuh..Mum said that die patah kaki, thigh, abdominal bleeding and now ade bleeding kat brain..doakan die ye?Die punye kete jatuh gaung kat Kuantan..Tu yang kat hospital Kuantan tu..Doaakn die ye?

2 comments:

Sweet Thinker said...

slmt pulang ke ireland dan jugak mesia. pilihan di tangan anda. kalo di tangan den. dah lama den bwk lari ke marikh!

Wahidah said...

hurm car eksiden again...takut dgr eksiden ni...get well soon to ur brother's frenz...

pulang la aina....