Friday, February 6, 2009

Ireland vs Malaysia

Wohoo..politik malaysia sangat menarik!!!hahaha
tatkala countries len sibuk dgn recession, dengan palestine, malaysia lak tgh perang sesame sendiri..hahaha
jangan sampai perang saudara dh la kan..
huhu..
Nyway, dh buat dh clinical prob solving skill..
yeay.!!!
glad that ive done it..
xyah buat dh next week or sampai bile2..hehe...
n xramai org dtg tadi so lagiiii laaaaa senang..muahahha
Erm..Mara sent me an email suruh kasi date diorg nak book tiket balik msia before 9hb..
Hmm...ok je diorg nak book tiket..
Persoalannye di sini, saya nak balik Malaysia for good ke x????????
Takleh buat decision..mmg 85% nak balik msia tambah2 after dapat sms from umi kan..
But a part of me rase sayang kat ireland and x ready lagi nak tinggalkan Ireland...
Eventho idup susah pon kat sini(well,xde la susah sangat pon actually) hehe tapi cam best gak la tolak social support n network yang kecik n sket jer...Patients, environment and people generally sangat friendly and helpful yang buat myself sedikit sebanyak jatuh cinta ngn Ireland ni..haishh..Pastu the fact that u can go to London or any European countries dengan mudahnye and dengan murahnye lagi la menarik hati..haish...make up ur mind aina!!!!!

P/s: Im going to meet my supervisor tomorrow..sangat x ready..huhu

7 comments:

Fadzli said...

better balik..so much unexpected will happen..hehe..

RK said...

babe~

malaysia need u~

hehe~

Wahidah said...

better blk la aina...esp u bond ngan government kan...so cpt sket nak naik tngga skim gaji..

TaNia said...

for me lah kan.. kalo u xda aper2 rushing nak balik msia (example kawin ker :p), better u stay for a year kat ireland dulu.. u got two benefits >> gud experience and salary fsure.. + kalo u ada experience kat luar.. senang sikit nak dpt tempat for ur specialist nnti.. hehhe.. i knw.. peoples in Malaysia need u guys para2 doctor.. hehe :)

Sweet Thinker said...

hehe. jgn dgr ape orang ckp. dgr ape hati kamo ckp. cam my sis dlu. study tmpt ur bro study. pastu nk kije kat sane. (pastu bla3x, 24jam bla3x... tadaa balik mesia). kekeke!

Witty Angel said...

fadzli : such as?
rk : malaysia needs me..how about malaysians?do they need me?
wahiah : hehe..cepat ke naik?
tania : hehe...ur bf balik x?
st : hahaha..tula..hehehe..:P

Sweet Thinker said...

jd pastikan kewangan kamu ckp. utk beli tiket pergi balik dalam masa 24jam. haha!