Sunday, February 8, 2009

huhu

Adeh..smalam chat dgn che mat..che mat cakap intern places kat husm and most of the places pon dh penuh..mus pon cakap ukrainians sume dh start isi form..adeh camni la pulak..and after read this entry from Hannan, adeh..buat me wonder again...should i go home or shouldnt?adesssss... menakutkannnn la intern kat msia..mmg masa buat elektif kat HBKB ari tu mmg tengok la teruk intern kene..huhu...kene marah je keje..huhu...haiyooo...
Heh..tetibe rs tanak balik lak..huhu

P/s : hmm demand sangat x kalau nak email medschool suruh diorg kasi accomodation with internet kat limerick nanti?Elaine cakap masa die kat clonmel, medschool mmg suruh each owner tu ade internet if diorg nak accomodate students but from what ive heard, kat limerick, accomodation banyak yang xde tenet..haishh..Dah la dok sorang2 nanti kat limerick kan kat rumah sape2 pastu xde internet..mau pengsan..hahahaa..sekali rumah tu ade anjing siap..hahahha..selamat...memang selamat la masuk psych ward.hahahaha~~~~~~~

5 comments:

iKHMAR said...

Salam singgah.. =)

iKHMAR said...

Oh, suke hoki yeh???? ikhmar pon sukeeeeeeee! Jom maen... =p

Wahidah said...

aina...internship kt mesia mmg agak teruk sket..but lama2 u get use to it laaa

incek arif said...

instead of husm & HBKB..?

Witty Angel said...

ikhmar : salam..hehe..aha...
wahidah : tula..hehehe.:P...hopefully..

incek : hbkb kot..