Wednesday, February 4, 2009

huhu

Tadikan i was asked by bernard to perform an upper limb neurological examination to connor in front of my groupmates..Sebab si connor tu main2 i pon banyak la gelak2..haha..awal2 lagi masa introduce tu pon dh gelak..nyway thats not the point..the main point here is, i kene gelakkk dengan bernard and groupmates masa tengah2 buat examination tu...huhu..KEJI..masa tu i asked connor suruh abduct his fingers kan sebab nak test power kat situ kan and b4 suruh die buat tu i tunjuk la camne nak buat kan using my fingers and tetibe bernard gelakk..saye pon cam confuse la salah ke buat camtu?cam selame ni buat camtu ok je..pastu die suruh i tunjuk my hands kat my groupmates kan pastu groupmates pon join gelak..n saye sangat blur!!pastu bernard cakap,
"i never see hyperextension like urs"
Masa tu blur gak lagi tp asalkan my examination techniques betol, it doesnt really matter kan..then after duduk kat tempat duduk i asked elaine to abduct her fingers..pastu baru perasan yang diorg bleh sket je abduct..hahaha..CACAT r diorg..hahaha..(denial)
Pastu dalam bas tadi jumpe nik and suruh die abduct..sameee jeee ngan nik!!so kirenyeee saye normall laaaa..irish jeeee x normall..hahahaha..diorggggggg xlehh abduct cam i..ehhe..tapi bernard cakap hyperextension actually..i pon xsure..haha..tapi im pretty sure i have normal hands..ahahaha

1 comment:

~MioR AzrIzal~ said...

bile u balik cni nati
u kena tunjuk kat i tau ;)
hehehe...xpun post je photo kat blog u nih, let us see how hyperextension is that =P