Friday, January 16, 2009

Day 3

Imm sooo in trouble!!My final yr project is definately mmggg hancuss..nyesallnyeee tak buat betol2 awal2..adeh2..i need to do something to cover it up..adeh2...adoii..uwaaa.!!!!!!!!!
seriuss..after jumpe supervisor tadi rase cam sebijik batu besar jatuh atas kepala menyebabkan brain saye hancur kejap..bukan setakat brain la..sume la...haahaha..ok2 aina..deep breath...hahaha..mati2...xpe2..prepare for any possibilities..berusaha je takat yang mampu kan?semua doakan saye okeh?pls?pls?xnak la mende ni yang prevent i from grad june ni..kalau mende lain cam fail clinical exam ke n kene extend xpe boleh terima..tapi kalau extend sebab this pain-in-ass final yr project nauzubillah la..huhu..tak boleh nak accept sangat kot..huhu...tu mmg completely wasting my time la..huhu...pls2..saye nak balik malaysia for good ni june ni..target nak stay ngan parents for at least few months or years before kawen...pls2..doakan saye..huhu...thanks..


Day 3 : Saya mimpi horror ok semalam!!pasal adik saye Asraff Jeffery..huhu..risau gileee kottt... lepas bangun n siap2 sume terus call mak pagi2 buta..huhu...risau okeh!!saya sayang family saya more than anything kot...huhu..xnak pape jadi kat diorg...Nyway i was waiting for a bus for half an hour today dalam ujannnnnnn kat bus stand yang xde tempat teduhh...basah kuyup!!mmg beku la kejap..huhu..pastu cam xlarat dh terus jalan sket pergi city centre n pergi cari coffee...at buttlers!!and bought almond croissant gak..huhu..sangatttt laaa bekuu..nk bukak beg pon xleh sebab tangan cam stiff gile..huhu...mmg keji la bus tu lambat..semalam pon same gak waktu nak tunggu bus nak pergi clinical prob solving skill kat broofield...bus xdatang2..end up masuk rumah masak nasi n dinner..muahhaha..:P..siot je bus..huhu..

3 comments:

Leeya said...

everything will be ok..konfem ley grad nye diz june..

Wahidah said...

still got time...
mesti bole siapkan FYP dhn jayanya...

blk june nanti for good kay..
Aminn

Witty Angel said...

Leeya : ameen
Wahidah : Thanks