Wednesday, December 31, 2008

Usop and Me

Semalam usop datang visit kakak die kat cork korok ni....kakak die stress sket kan nak exam so adik die baek hati dtg la melawat...hehe..for those yang xtau, I ade adik kat Ireland juge..3rd med kat UCD, Dublin. Die baru abis PUISI sebab tu die baru datang..hehe...Die patutnye sampai kul 245pm semalam tapi bas tu sampai awal gile!!kul 130 dah sampai dh so Usop pon dtg la rumah saye sendiri naik bas from city centre..saye xsempat nak g amik..ngee..

Wan Aina and Wan Yusof..Picture taken this morning in the bus..hehe..xde keje kan..Muke lain?hehe..Usop ikut muke arwah Tokwan..hehe..Tapi perangai mmg kami berdua lain gile la..Usop senyap gile and die akan cakap mende ilmiah je while me suke bazir masa cakap bukan2..haha...And usop bookworm while saye mmg susah la kan nak bace buku..muahhaha..:P.. Semalam dinner i masak nasi ayam for him and choc cake juge for his coming bday next yr..makan same ngan hsemates and diorg cakap usop senyap gile..hehe..:D...Nyway usop sweet cuz he brought few foods including kicap manis kipas udang for mee from dublin!yeay!ehehe.. Pagi tadi nak masak nasi lemak but xsempat..so buat daging masak hitam jer n sayur goreng..hehehe...xsempat sebab bangun lambat sebab semalam tdo lambat sebab semalam tengok cite the strangers n lepak2 dengan hsemates..(macam xde exam je kan?padahal exam next week..haishhh!!!!)...(the strangers tu cite paling xfaham saye penah tengok walaupon agak saiko)....Usop datang one day je cuz tomorrow die nak pergi london dah jumpe Ayah Ja. Ngeee..And next week lak die nak g turkey..best jer kalau org banyak cuti ni kan?

Ayam semalam..haha..kene gune slr baru nampak cantek sket..hehee..lalala

9 comments:

neeziee said...

waahh..ayam

ab geldofg said...

eee tk slera tgk ayam tu heheheeheh

Witty Angel said...

neezie : haha nape dengan ayam
ab : ey2 jangan kutuk..i masak tau!!

ab geldofg said...

sorry..aku ni suka ckp terang2 hehehehehe

abe ami said...

nasib baik dpt adik yg juruh..dpt gak mlwt kak dio yg xbrapo juruh hahahaha

Munirah Abd said...

xguna slr pun ianya suda nampak menyelerakan..mmg nampak adik ko tu cam pendiammm je.. hehehhe

TaNia said...

i tahu u ada adik kat dublin... muuhahhahaha :p

Wahidah said...

best nya dpt hang put ngan adik..ops hang out ke?? jumpa la...wah ade 2 future doc to be..menarik2

KhaLifah feDi said...

emmm lau dh laper bedal aje..labu heheheh untung ade ..dari perut kosong kan..
hehehe